Saccharomyces boulardii

Saccharomyces boulardii -Het Special Forces-probioticum

Saccharomyces boulardii is een echte probiotische gist-superster, het speciale probioticum van de probiotische wereld. Het heeft krachtige gunstige effecten op uw lichaam, zonder de risico’s die gepaard gaan met sommige andere probiotica.

Het is geen gist om bang voor te zijn, tenzij je allergisch bent voor gist uiteraard. Er moeten voorzorgsmaatregelen worden genomen als u een katheter, poort of infuus heeft, of als uw immuunsysteem is aangetast. Als deze situatie op u van toepassing is, neem dan contact op met uw arts voordat u probiotica gebruikt.

Bijwerkingen als dorst en obstipatie zijn bij gezonde personen zeldzaam en onbeduidend en duren slechts enkele dagen. Diarree kan optreden als de populatie van uw flora verandert.

Deze probiotische gist stond vroeger bekend als een aparte soort van Saccharomyces cerevisiae, maar onderzoekers zeggen nu dat boulardii erg op cerevisiae lijkt en dus een stam van cerevisiae is. Dat zou de technische naam ervoor maken Saccharomyces cerevisiae-stam (of ‘variant’ zoals het soms wordt genoemd) boulardii. Maar aangezien je S. boulardii op productetiketten zult zien, gebruik ik dat hier.

De voordelen van Saccharomyces boulardii


Dit probioticum is zo geweldig en er zijn honderden onderzoeken uitgevoerd die er gebruik van maken! Ik heb er zoveel ontzag voor dat ier een heel boek over is geschreven om het de volledige waardering te geven die het verdient!

In dit boek vindt u een schat aan informatie uit meer dan 370 onderzoeken en artikelen, met details over de onderzoeken en samenvattingen die gemakkelijk te begrijpen zijn. U kent de exacte stammen en doseringen van S. boulardii die voor 32 verschillende omstandigheden of aandoeningen zijn gebruikt, de resultaten, mijn perspectief en/of de standpunten van professionele medische organisaties over de werkzaamheid, plus de referenties. Er is nergens een soortgelijk product verkrijgbaar!

Hier is een kijkje in het boek:

S. boulardii is een probioticum dat anders is dan alle andere. Dit boek laat u alles zien wat u moet weten om Saccharomyces boulardii effectief te gebruiken voor uzelf en/of uw cliënten.

Ik hoop dat je waardering en begrip krijgt voor dit unieke probioticum door dit boek te lezen en de informatie te gebruiken om je gezondheid te verbeteren!

Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *